Sherbime ligjore profesionale

Përfaqësim kombëtar dhe ndërkombëtar

Investim intelektual në zgjidhjen e çështjeve

100%

SUKSES
Rreth Nesh

Zgjidhje të problemeve nga më komplekset

Në punën tonë, ne udhëhiqemi nga fryma e mirëkuptimit dhe bashkëpunimit të ngushtë profesional, duke u krijuar në këtë mënyrë klientëve një ambient, që ofron seriozitet dhe siguri.

HAPAT

Si funksionon

Konsulencë falas

Optimizoni profesionalisht sinergjinë në të gjithë botën pa skema të funksionalizuara

Grumbullim i informacionit

Pasi kryejmë konsulencën, vjen momenti i grumbullimit te fakteve, provave dhe dokumenteveje tuaja plotësuese për të kaluar në hapin e rradhës.

Hartimi i dokumentacionit

Ne këtë hap studio jonë ligjore harton dokumentacionin përkatës dhe hedh hapat e para në zgjidhjen e problemeve tuaja!

Filozofia Jonë

Partnerët dhe bashkëpunëtorët kanë si praktikë të punuarit në skuadër, duke bërë kështu, që investimi intelektual në zgjidhjen e çështjeve dhe realizimin e objektivave të përcaktuara të jetë më i madh dhe natyrshëm më cilësor.

Ekipi

Avokatët Tanë

Esmerald Xhafa

Xhesika Basha

Na ndiqni
TOP